Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

♥ keLuarGa tersaYang♥

tarikh : 20Hb.June.2010

Salam, ari ni terasa nak isi sumtin kat page  ♥ keLuarGa tersaYang♥ aku nie...
da lama create tapi tak masuk ape2 item/post pun... so ari nie just ader gambar aLongs'family... n nak citer sikit la pasal mereka nie..
Along .. @ Mohd Sharizan Mohd Shariff lahir pada 5 mac 1983, adalah anak pertama... aBg sulung pada aKu.. huhu.... da kawen Ok... tak available Pun.....
heheheee Tahun 2010, da ader anak Sowang... hah aDelia Alisha anak aLong la... memiliki Isteri yanG santeq...bernama edatul Muliana.... Aku sayang sangat kat dowang nie.... banYak gak masa dihabeskan bersama, dan Aku pun berpeluang jaga Alisha dari Alisha Baru lahir... so mang kaseh sayang terpaut abadi dalam ati nie... huhuuu....
so Tu jer la.... yang aku tau.... faMily make our life being perfect... kiter perlu hargai mereka apa adanya kan.... sama seperti mereka menghargai kiter....
salam dari Cik aren~~
SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐