Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

06 Mac 2014

Diari Hati ; '' 190 hari? erm..... ''

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته 



 Hahhhhh.... aper yang 190 hari?
hahahaa ..... itu adalah hari aku (.............off record...............) ..
CET!! ape tu? 
hahahaa.. sabau je la k..

yang penting .. aku sangat2 berharap...
segala nye... dipermudahkan ALLAH s.w.t...
adalah ape yang bakal jadi nanti merubah hidop aku selamanya?
adakah aku akan kawen ngan Tengku jalil ? eyh?? (mcm carik gadooo je kan..)
atau kah,.. aku akan menjadi share holder cemara holding (drama melayu daaaaaa...)

merepek bukan??
hahaha... biasa.. itu memang perkara biasa....
kalau aren tak merepek.. itu bukan aren... mungkin beliau arron aziz..~

hahaha.. (xlawak ke?) oke bai.


.......................................................................................................

Sekarang ni.... dalam kepala... mcm2 nak pk...
mcm2 nak planning...
mcm2 nak cerita yang tak bole!! (arghhhhhhhhhhhh! jiwa meronta!!)
sebab..... apa yang bakal terjadi nanti.... adalah menjadi rahsia istana (ini tipu)
heuu heuu heuu...  fefeeling nak jadi menantu raja plak kan.. Phuiiii

oke2 serius....
sekarang dalam listing.... banyak jugak benda yang aku tak settlekan lagi..
kalau diberi 100%.. maybe hanya 25% jer yang dah settle...
harap2 190 hari yang tersisa.. sangat2 cukop...
untuk aku settlekan segalanya.. 
sebelom aku terbang ke Amsterdam untuk urusan perniagaan aku (pon tipu)....

hope entry kali ni..
tak mendatangkan MUrka kawan2...
aku sebenarnyer sangat bosan..... banyak benda nak buat.. 
tapi mata aku ni.. bagai ada haiwan liar menari2..~ punyer la berat ya amat....

tapi.......
cerita.... 190 hari dan seterusnya .. akan aku update dari masa ke semasa...
insya'allah...  satu saat yang tepat.. akan aku kongsikan secara detail...
sehingga kite bagai berpisah tiada.... (tak ada rahsia la konon)...

banyak benda nak kongsi.. tapi belom masanyer... 
busy bonar sekarang... 
kerja kat opis pon maken lama maken pending gamak nyer..
otak beku woi..!
semangat aren... semangat!!~

Moga hari2 yang mendatang~ menjanjikan yang terbaik wat kiter sume..
dan mudah2an.. segala nyer mudah je..... moga ALLAH s.w.t memberkati kite..
Amin ya rabbal alamin. 
 







With Love,
 
SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐