Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

22 November 2012

ceritagadis : '' Vokal Bukan sekadar .....HoBi'' hehe jyeah!!

...Assalamualaikum ....
Untuk Post ke-4 ... 
aku nak bercerita tentang satu hobi aku ni..iaitu... 'Nyanyi'...
walaupun tak memiliki suara semerdu Siti Nurhaliza, atau selantang Stacy..~
aku still meneruskan minat sejak kecik aku ni..
hehe... tu pun dengan sokongan team dari ReBana Biru Production....
dorang la yg memula sekali invite aku tuk try audition nyanyi..
dengan berbekal kan minat karaoke..~ 
aku datang slumber je..~ hahaha.. lawakk sungguh la..
 tapi alhamdulillah... now aku da bole nyanyi... better dari dulu..
tak la bagus sgt.. tp kire okey la.. ada skill sikit..
banyak lagi nak kene belajau..
maceh tuk abg ajep, adek, abg abong... abg mie (even da tak join rebana)..~
kak dik, kak ayu.. kak linda.. sbb menerima aku dalam keluarga RBp.. pada awal nyer..
n tuk saat ni.. da 2 show aku join ngan RBP..
satu kat AIDA rich Cafe, malacca... dan satu lagi kat wedding even Muar..
mmg best sgt.. pektis ngan dorang.. smpai demam2 aku dibuatnyer..
n paling best.. ada geng baru.. Pika, Abg Ijan..Abg Aswad(slalu tumpang kete dia) , Amir(the joe Jambul yg baik hati) , Syawal n gepren(Nanda) :)~ dan tak lupe.. abg ben.~ hehe..~ tak tau name ape..

hehe.. sesii terharu plak dah..!!~ anyway..!! 
Tak lupe juga kat Pakcik adam dan abg andy .. dorang ni plak under Adam Music Studio...
mmg giler la pengalaman dengan pakcik adam n abg andy..
first job... nyanyi kat wedding event MITC melaka... 
dengan pektis tak sampai 2 jam..~
esok teros perform.. mmg lawak.. sbb tu pengalaman pertama aku...
second.. acoustic show kat Pirate park Malacca... tu pun sama... pektis dalam 3 jam..
esok tros perform.~

baru2 ni... ada datang pektis lagu Asli/60-an... tp disebabkan aku tak yakin..
aku terpaksa tarik diri... saat akhir.~ haha..~
Maaf Pakcik Adam.. i wil committee more with your show after dis.~
kene berani la nampak nyer..~

yolah lidah keras.. nak nyanyi lagu Asli/60-an... mmg la kelemahan aku..
tp nama pun nyanyi... kene versatile.. kene berani bawak ape je lagu...
mmg banyak nak kene belajar.. :) 
insya'ALLAH.. bole.. hehehee 

okey la geng.. panjang sudah ni..
oke la... sebelum aku tamat kan entry kali nie..

sila la layan lagu PElangi senJa version Akustik dibawa khas oleh RBP BAnd~ 
abg2 yg best2 sgt.. dan aku yg tak baper best.. menyumbangkan suara dalam clip ni..
hehe..~ sila layan yer...   
 

with LOve,
♥♥ Nur Reen ♥♥ 

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐