Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

22 November 2012

ceritagadis : ''Aku Pencinta Kucing''

...Assalamualaikum ....


 Kepada semua pencinta kucen.. welcome to the club..~
haha... jgn la pelik.... mmg aku sengaja buat banyak2 post dalam sejam ni..
untuk edit blog aku.. so sambil2 tuh.. aku nak kongsi la pada semua tentang satu kecintaan aku ni..~

aku ni mmg la pencinta kucing..~ memang sejak darik azali.. 
cuma sekarang aku terpaksa stop bela kucing buat sementara..
sbb aku ada astma yg sgt worst.. menyebabkan aku tak berdaya nak bela ciptaan TUHAN paling comel itu buat sementara...

ala.. cat ni!!
bukan la sampai bebiler.. just untuk sementara cuma..~
one fine day.. aku berniat untuk bela 2 ekor sekali gus..
insya'ALLAH.. lepas aku kawen...
haha.. tanyer kat hencik habang.. dia kasik!! 
hehe.. ape je yg aku nak dia tak kasik?
he the most understanding man i ever seen in my life..~ tu lepas abg2 n abah aku lerh.

hehe.. sambung citer pasal cat ni..
aku penah bela lebih dari 13 ekor kucing...
masa tuh ... umor aku lebey kurang 14 tahun... hahh.. mmg exciting sgt!
ada tidur celah ketiak.. celah kaki pun ada.. yg tido atas perot ngan kat tepi muka pon ade.. xtreme manje kucen2 aku ni..
same je mcm tuan dia kan..

hehe... okee.. stop sampai sini dulu bap kucen..
akan aku sambung di hari yang laen lak yer..~

tadaaaakucacacaaaa~~ Meowwwww~





 p/s - pada sesaper yg belum like page ni~ Page untuk sukarelawan haiwan terbiar.. mcm kucing/anjing.. sila laaa like!!~ korang akan dpt tgk.. rescuer yg sgt2 berjiwa besar!!
menyelamatkan kucing2~ dan bg rawatan tuk haiwan kesayangan kite ni~

................SILA Like au!!~ pastu Donate la.. kalau berkemampuan..~ beli calendar baru RM2~  ti duit tuh akan masuk lam tabung rawatan haiwan2 ni..~ 
Facebook :  
Kucing Terbiar & Anjing Jalanan 

  -----(click cini) Kucing Terbiar dan Anjing Jalanan









 im cat lover,



SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐