Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

14 Ogos 2011

Laman Sesawang Yang Bersawang...

Salam tghari gul & Guys...
 

hoi hoi..~~
rindu gilak nak berBlogging...
mcm2 yang da berlaku.. dan aku nak share..
tapi sumer nyer tersimpan dalam hati jeww...

gul guys...
da 3-4 bulan aku tak post entry kan....
i'll post soon okee...

my baby blog..
cowie gilakk..
tk membelai kaMoe seperti dulu..

okey... just nak bgtau lokasi..
now aku kat melaka.. cam bese la.. otel D'ocean...
tak balik pon flet.. (uma mak)
coz lik jap jer..
ti mak mesti terkenit aty ngan aku..
takpew...Raye nie..
aku lik seminggu.. hahHH
lepas dendam .. lame nau tak lik melaka...

another newws... I got new Boyfee..
huhuu.... baru lagik.
and dalam proses nak kenal ...
he's mine MR Hardworking...

takper la.. kerje kerje gilakk kerja..
aku Pon ti nak kerje kerja gilak kerja..

oke la... stop sini dulu...
aku nak gerak da nie...
abah da mengaummm da tuh..
bubye sumer...

 


 si peLupa tegar,

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐