Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

02 Mei 2011

GenGBlogger... jom Vote Tuk Cik Aren...

ini la masanya tuk aku mendapatkan sokongan kowang sume... geng2 blogger kan... kate geng.. hahaa...
Actually aku masuk Contest Mata paling kebabom....
nak view boley pi kat post previous... dan nie hah gambo yang dipilih oleh cik..farzana Farzanto




so dont forget to Vote ciK aren... nie 1st time masuk contest menarik... next time nak wat contest tuk korang lah...
okey...click link kat bawah tuk ke fb cik aren
sayang kowang sume..


cLicK sini------------------->>     SAYA NAK VOTE





SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐