Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

29 April 2011

Contest Mata Paling KeBabom Cik Aren nak masuk laaaaaaa...

 Hype sume... ari ni secara tak berapa sengaja.. aku tertengok kat FB... 
adik OGy (si amerr), dia like kat satu page nie... 
pastu ternamPak lak 'Contest Mata Paling keBabom!
memang gempak gilakk seyh...  (view video tuk review sikit)






hah.. cane terGoda tak nak Join??
aku tengOkk mata dowang lawo2 belaka...
saper yang rasa mata u oll,cumil2 cerpatt masok la ini kontesss...
 hah baner contest tU ada kat sebelah click jer k... credit to cik Farzana farzanto

so aku decide tuk Join sekaki payung... haha~ sajer nak memeriahkan majlis.....
moh la kowang ... kiter meriahkan majliss...
takper kot tak menang... janji kiter join... best woe... this is my first time LOl..

so ni la dia ciK aren kiter... wat testing mata jap.. hahaa....



aku nak 3 orang masuk contest nie :-

1. Amoi Muncheet
2. Caca
3.Irine Nadia 

muley tak.. hehee..

key meyh view sikit gambo yang aku nak pertandingkan... Layan~~~







hah... Poyo gilak.... aku macam nak pengsan tengok pict nie...okey la babe.... jangan luper vote aku... da... sayang sumer..




SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐