Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

13 Mac 2011

Sarapan Pagi bersama Adik2 Kuw..~~ weee

Assalamualaikum semua~~


hah now da nak pukul 4 petang, aku just nak shared moment best pagi tadi..
bersarap dengan adik2 aku..
haha...


GURl Breakfast Party okies..


isha,iya,iqa n aKu la sebagai chef tak berdaftar..
alahai beselah..
lauk orang Bujang ..


{MENU}
1.Roti Potong
2. kacang panggang yang complete dimasak.
3. roti telur
4. wedges ori panas2

dan minuman nya... Jus oren lorh

simple jerkk tapi bapak kenyang...
and yang besh nyer... 
makan reramai la..
ibu n abah bz..
ada event kat resort..
aku malas nak partime+badan tak sehat..
so aku decide nak dok uma jela..
tolong ngemas,cuci baju lagik baguss..


kan.. kan..?


haha.. layan~~





 moh~ jempot makan..


hahaa~~ best Moment eVa..








SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐