Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

01 Mac 2011

MUsiKFM ke Balok SeavIew Resort

salam malam Hari Gurlzz2.. Boyzz2..
Now aku ader kat melaka... balik kejap..
abah nak amek jarum insulin kat panel klinik dia...
so aku Pon join sekaki payung pas beberape ari..
sangat la penat..
bantu resort coz of SANtai BerSama MUzikFM nyer eVent..
actually aku tak banyak sangat peluang nak bersantai..
coz kene keje kat dpo kan..
adeq2 aku IRa n Ika Join explorace...

agak layan gak la appy dak2 tuh...
aku Pon xdapat nak bergambo dengan artis2 yang datang..
HEeliza af... sangat 'peramah' sampai tak bertegur sapa..
kan kan kan, hahaaa no komen... org lawo kan..

just semalam dapat la snap pict dengan kak adzrin...
penyanyi lagu pujaan malaya a.k.a anak owner resort..
its much give me happiness and satisfaction... 
alhamdulillah....

now i just wanna share some photo...
after wanna sleep.. hahahaaa...
agak sleepy pas layan citer liar liar ngan iyaa kat lappy..





p/s- if nak layan dengar lagu/video  buley slow down or pause kan aren nyer page theme music kat layout kanan... sila scroll ke bawah... mesti jumper


nie lagu Pujaan malaya... aku xsempat nak merakam sumer artis menyanyi..
actually aku mang tunggu kak adzrin yang nyanyi hahahaa...
sodap lagu nie.. ramai gak nyanyi... kumpulan sejati ader 2 org, Daus AF, heeliza AF, dan DJ2 musiKFM pon sporting menyanyi... terbaik kan...






sumer xlepas bergambar dengan kak erin yang peramah,
dan tak sombong.. i loik..  :)

adeq , peminat beso kak erin..
suker giler dapat begambor... aku pn same.. ahahahahaa...


 semoga sukses 
dalam ape juga... amin~~

papai.. wanna sleep..










SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐