Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

23 Februari 2011

kugiran Tg sepat... credit to facebook Ku..

 HORE... HOOREEE.. hooOOOoO HOOoOOOOo


actuallY...
KEJADIAN di atas... 2 minggu lepas nyer citer..
aku tak sempat nak Update.. bz la katekan... hahaa..
ape yang pasti... 
Moment yang aku da lame tak rase..
enjOy giler kentang ngan keluarga aku..

Ni kire idea adik lelaki aku , 'ijat..
dia yang cadangkan kat abah, melepak kat TG.sepat..
tanjung ke pantai.. yang pasti sepat.. hahahaa.

sesampai je... kiteorg carik Port nak lepak..
pasTu kuar balik...
pi carik makanan... 

yang aku ingat...
1. sata ------------------  30 cucuk
2. otak2------------------15 batang
3. aBc & Cendol.--------  2 cawan
4. kacang Kuda reBos---3 bungkus.
5. air soya---------------1 kotak
6. REvive ---------------1 botol.

tu yang aku engat la..
pastu pusing balik..
n bersantai Lorh... terbaikk dari ladang gandumm   :)  

Jom layan sejenak Kegilaan aku dan keluarga Kuu




snap time dalam kete..
sempat ag tuh... ira n iqa tak 
luper nak interframe kan diri
dowang..



haha...
ni la adeq aku ..
yang sangat la giler macam
aku gak...
giler kejap je xper..
jangan gile tol2 da..



i do love my family...
maybe u don't know how much i care,
how much i love dis relationship..
but its okey..
dis will always be on my pray..
i Love u Abah, Ibu, Ijat, Ira, Iqa n Isha..
always in my heart..


har2.. sedey la pulak... actually..
dis is my PArt 2 family... yang Part One ader Mak, Along, Abg emy, kak2 ipar n my Lovely alisha... namun caner pon.. aku tetap sayang all dis part..
love all of them damn muChhxx...



nie abah n isha tersayang...
memula... dowang nak wat aksi melompat la konon...
last2 nie jer dapat snap..
isha nak gak join aksi terbang cam aku,ijat,ira n iqa wat..
buley la derrrrrr..




if isha paham la..
mesti dia cakap..
'xajak adeq pun kan..'
nak amek shoot gedikzz 
bersama kakak2 tergedikss
ngehehee~~
okey tak?
ley ganti pelakon halimah
jongang arkk?

:)






teringat komen si amoi...
dia kater tengok aku hug ibu camnie..
rase cam dia lak nak jadi ibu aku..

ngehehe~
sumer dek kerana winduannn

dis is my lovely ibu...
sayang nyer snap satu jer gambar..
kiteorg ber2 pantang gak nampak
kamera..
mesti nak interframe..





berdialog bersame jin.. eyh silap... antara aku dan kamu


ira: kak ren, kiter nie gojess ker?
aku : oit mesti ar.. terGOjes babe..
ira: eyh ye ker... camnie kire okey da ekk?
aku : okey kan jer... pat2.. kamera da nak snap..

1...2... ossS'sommm 

ira : oit pehal lak OSS'somm??
aku: eyh salah ke?

1...2.... seYUUuuummmmmm ( ♪♫xperlu kata apa2..)


hahaa... kami tak gojess pon..... yang pasti we'd Happy family..
ever lasting lorh...

~moga tuhan memberkati dan memelihara kebahagiaan yang kiter kecapi..

ira & aku : AMIn~~








aku yang mencoret ini Cerite~~

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐