Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

08 Disember 2010

10 'BIG NO' Masa Sakan Berjiwang. (Bercinta) credit to cik AIN ROSMI

Ini post aku rembat dari blog si gadis ainannarosmi.blogspot.com....
Thank for dis info... aku juzz nak kongsi... mang post nie agak menarik... if nak view kat sini... silakan... if nak view kat Blog tuan tanah... just copy add kat atas... n google... compom jumpe... k layan............


JANGAN:
  1. Bagi password social networking korang kat  pasangan masing masing.
  2. Cerita pasal, 'Yang, tadi masa kuliah ada classmate I try ngorat I'.
     
  3. Plan pasal nak kahwin, berapa orang jemputan, honeymoon.
     
  4. Tiba tiba dah ada virtual baby, kalau korang gaduh kesian baby tu.
     
  5. Anggap pasangan korang tu suami/isteri.
     
  6. Nak jadi king/queen kontrol.
     
  7. Time dating, perempuan pergi order, lelaki tunggu kat meja.
     
  8. Habis semua rahsia nak cerita, tak misteri dah.
     
  9. Tiba tiba ada istilah 'duit kita bersama'.
     
  10. Sentuh sentuh, pegang pegang, rapat rapat dll.







SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐