Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

07 November 2010

Kepenatan Tahap Kebabunan hutan Tropika

Salam petang kala..
aku yang sedang kepenatan... bekerja dari Kol 6.30 pagi lagi...
ada Event dari Group Dato ngan sekolah SMK Ahmad,pekan.... 
letih hanya tuhan jer la yang tau...
Tapi now rase agak lega sebab sumer nyer da selesai... 


erm... luper nak Buzz...
aku da beli Laptop...
utang.. 
pape pun impian aku nak memiliki laptop da pun tercapai..... 
tak payah susah2 nak meminjam laptop orang.....


Alhamdulillah....

♡ ~MIZZ AREN™~ ♡
SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐