Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

04 Julai 2010

peHal Kau saKet haTi lak??

Salam petang ....

erm... mizz bengang tOl lah.... macam suweyy jer mulot memaseng kan... nie sume pasal blog la... errrrrrrrr..... kite nie pepenat la wat Blog... tak mintax kudrat 'si Mulut ketam' nie... tapi sesuke jer nak komen tomen memacam.....
  • Ea MIzz, nape Blog Ko serabot sangat?
  • Ea mizz, nape pakai background Itam?
  • Ea Mizz naper banyak sangat kaler , sane sini kaler macam2 pening pale..
  • Ea mizz ,  kenape banyak sangat gambar, item... kiri kanan?
  • Ea mizz, kenaper tak wat Blog macam orang tu, Orang nie... kan simple..
EXCUSE YOU...................................

Sebelom nak Quest mark kat aku memacam...
Mizz nak tanye satu jer...
-KAU ADER bLOG KE??

eeeeeeeeerrr POyos....

macam2 komen ko apply je la kat Blog ko...
aku  pehdulik ape!!
kan   kan  kan.....
Blog kiter , suker kiter la... nak letak kepala gajah sekalipun...
weyyHhhhhh annoying tOl la kowang nieh!!

taK ku mintak ko Update kan post aKu Pon...
jemPot Pon tak...
eeee sakit Tol aty dengan orang2 cam ginii kan.....

Pandai bagi komen jer.... pastu ngutok tak tentu hala.... JELOUS ke weyhh??

so Moral of da story... Jauhi mereka2 yang dengki bin ajaib dengan kiter...
Usah dipikirin kok!!
http://mirrorblender.top-ix.org/peach/peach/messy/big_big_buck_bunny.jpg


~MIZZ AREN™~

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐