Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

17 Julai 2010

Noh (Hujan).. aKu da dapat jawapan

....Salam Petang Kala....


Hahahahaaa..... Sebelom aKu terus menCarot ....
Biar aKu bagitau dulu... Now jam dinding uma aLOng aKu yang
mang pantas bergerak menunjukkan Pukul 5.27 petang....

aKu baru jer pas habes membelek majalah2 yang tersadai kat uma aLong aKu nie...
banyak gak majalah yang lelamer..
kebanyakan tahun 2009 punyer....
tadi aKu terfokus kat majalah HAi bertarikh 20-7-2009...
gambar muke depan ader faizal tahir, aizat, stacy n yang paling panas ader NOH HUJAN!!

wehhhhhhkkk!!??

ape yang aKu suker.. mang la pertama sekali tengok muker Noh yang agak terselindung...
di balik rambot2 ala Bulldowggss... kehkeh... melawak ajerkk......
tapi ape yang paling aKu teruja sekali...
biler terbaca highlight 

'BELOM BERPISAH'...         weyyhhh??
aku teringat ag .... aku mang cukop jeles dengan sowang Pompuan bertuah yang bernama
Athirah ghani atau tya... aku add kat myspace sampai sekarang tak approve babe...
Dan Myspace dier sampai sekarang tak Ber'Update .... 


ne lau nak view.... click jerk sini... n Boley la cuber2 add...
Kot2 dia approve..
Lau nak tau saper Athira Ghani nie, Dier la awekss Si noh yang aku pernah minat sampai hilang pedoman.. SIKit lah..

dan penah aku terbaca Online... pasai pengakuan dia...
yang dia da ader kekasih 
 


yang bernama AThirah ghani dan akan berkahwin dengan gadis pilihan nya itu bila sampai masa....
aku ingat lagi...
tapi tup tup...
tahun nie kecoh pasal Noh dengan Mizz nina... TEH tarik Crew!?? whuttt??





memula aku ingat aku yang salah informasi...
tapi akhirnya dengan bantuan Majalah Hai yang aku baca Hari nie...
dapat gak aku bukti bahawasanya... Mang aku tak penah silap....

errrrrrrrrrrrrrrrr.... Amoi!! akU da dapat Bukti weyhh!!
nak View la sikit




dan Soalan aKu kat sini...
saper Athirah Ghani sebenarnya... dan siapa Pulak Mizz nina di aTy Noh??
erm... Now lau pasan Kisah Noh ngan Athirah Ghani macam da act to be silent kan...
diammmmm senyappp sunyiii sepi... berhantuuuu.... wakakaaa..... over lak aku nie...

kehkeh....
Moga soalan aku nie akan terjawab....... satu saat nanti...
yang aku percaya... Dunia Artis nie...
peNoh dengan Tipuss dayess... Takley percaya kalau SomeOne tu kate
'tak' atau 'ya'.... semua nya ley berubah kan...

Pape pun Amoi aku nak stat kat sini...
Topik nie khas wat kaU!!
Coz aku nak Buktikan Athirah Ghani yang aku sebot2 kan selama ni...
mang WUjud... heheheee......
aKu mang penah giler kan Noh...
dan minat aku pada dia... sama jerk macam minat aKu kat Ariel peterpan...
sebab Muker sepesen jerk... 

Tapi tu tak lah penting.....
minat kan... tak salah.... janji jangan Obses sangat....
aKu nie sampai sumer T-shirt nak Hujan....
Bukan minat sangat2... tapi sebab tu jerk t-shirt yang aku ader...
heheheee....

k.lah...
sTop sampai sini...
Nak belek2 lagi majalah lama nie.....
tadi terjumper pasal Nora danish.....
majalah Pengantin... Persiapan Majlis perkahwinan... tengok dier appy jerk...
Now da laen lak....... Isk emosi la aKu!!
Ngan si Fasha SUnnnnnn tuh!! errr......
K... nak sambung belek....
Salam....




♡ ~MIZZ AREN™~ ♡

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐