Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

17 Julai 2010

My Ex-Boss!! Listen, You're Now mY Enemies!!

Salam Pagi Buta....

*p/s- harap maaf, post kali ini mang ader hubung kait mende yang buley dikategorikan sebagai manusia...
tp tak ader kene mengena dengan mereka di agensi kerajaan atau syarikat2 yang dibangunkan
dengan modal halal dan tak berniat nak aniaya owang...  Post kali ini mang banyak carutan...  so Under age, akak tak galakkan kamu bace... so syuh syuh ... jangan tiru aksi ini!!


ARrrrgggGgggHHHHHHHHHHHHHH!!!!

aku rasa macam nak menjerit jer sekuat hati...
biar segenap ruang tamu uma nie bergegar , retak, pecah, bersepai... arhhggg ape2 la,
BENGanG!!!

Now jam dinding da Pukol 1:17 pagi... hari nie 15hb.July.2010...
hari sepatotnya gaji aku masok..
tapi tadi sesedap rase jerk BUdak HR Kat ex-Opis aku keje... inform...
gaji bos masukkan 19Hb.7.2010..

wut da fuckin shit!!??

macam cilakaa punyer manusia!!
aku benti keje cara terhormat...
pehal nak bayar gaji aku pun men postpone2??
Mang dasar hati karat punyer manusia kan..
nak sekat rezeki halal aku... Hasil titik peloh aku keje kat syarikat dier!!
arr lantak ko la bos kalau kO bace PowN..
aKu kesah ape..
manG dasar manusia tak sedar diri... dan tak kenang Budi.. sekali tak kenal dek untung!!
mang dasar manusia hati kering...
aku punyer la saket aty.... naper la ader manusia macam gini dalam dunia nie kan..

aku sian kat diri aku saat nie... n aMoi..
awat hang diam?
aku mesej nape tak balas?
aku col nape tak angkat?
aku nak meluah perasaan kat ko n nak tanyer ko tak saket aty ker??
aku ni .. seb bek la...
kredit celcom da habes...
tadi da panjang berjela mesej aku type...
nak anta kat Bos..
tapi kredit la macam dengki dan macam sajer nak bagi cOol kowt??
errrrrrrrrrrrrrr.... if gaji 19hb nie still post pone...
siap la.. PejabaT buruh... aku akan mengganggu Idop kalian!!!
supaya memusnahkan mereka2 yang cuba nak wat aty aku saket!!

Pada kawan2 yang maseh setia berkhidmat untuk my ex-bos...
aku doakan kowang semua dijauhkan dari malapetaka...
dan Moga Kowang tak cepat kene strok...
sebab salah satu kriteria nak keje kat syarikat tuh adalah...
TahaN maKi!!

kan kan??

weyh aku nga marah la weyh!!
tak nampak ke telinga aku berapi2 nie...
nie bagus jer setan nga kipas2 aty aku kasi naek bahang nie..
Ikot kan nak jer aku wat sumtin yang aGAKZZss jahat..
taPi takper...
aku yakin satu hari...
kau akan jatuh jugak wahai ex-bos ku...!!
GO to h**l !!

its okey la guys...
lets chill..
aku mang saket aty...
yer la... memacam aku da rancang...

1. nak bagi mak wet
2. nak belikan alisha basikal atau playground
3. Nak belanje sume makan durian
4. Nak belanjer sumer makan.
5. Nak rebonding aMbot

arhhhggg tak cukup suci ag ker niat di aty kecil ku ini?
aku nak pakai wet la ex-bos ku yang shit!!
aku bukan kaya macam ko la!!
eee buduss punyer ex-bos...
aku benci ko tau tak!!
aku benci ko sampai aku mampos!!
errrr........... hate U !! hate u damn much!!


astagfirullah... aku terpakse istighfar n stop typing...
coz mang aku nga marah tahap dewa nieh!!


" ya ALLAH s.w.t, ampuni la aku kerana tak dapat mengawal amarah,
dan KAU ampuni la juga dosa mereka2 yang terlupa diri pabila berada dia atas.. moga aku dijauhkan dari golongan seperti mereka.. amin Ya rabbal alamin.... "


~MIZZ AREN™~

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐