Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

01 Julai 2010

Mizz Nak Cakap pasal Ariel Peterpan Pulak!! Tak Kira!!

p/s - isu kali ini.. tak ader tapisan kater2.. so!! decide la.. nak View or tak.. 
Salam tengahari...
rini aku nak citer pasai Feeling aKu kat Ariel peterpan... yang da Hancur, Punah, Remuk, Hangus, Hancus... ape2 la pun perkataan yang sesuai untuk describe yang aKu sedey coz cerite Skandel sex dier yang hangat skunk nieh kan... 
So review la sikit... saper si Ariel Nie...
  
      • Nama Penuh : Nazril Ilham
      • Tarikh/Tempat Lahir : Pangkalan BRANDAN, 16 September 1981
      • Cita-cita : Arkitek
      • Pendidikan : Jurusan Arkitek dari Universiti Bandung
      • Posisi dalam band : Vokalis Peterpan
      • Bekas isteri : Sarah Amalia
      • Steady Girlfriend : Luna Maya
      Now, Kecoh giler, citer pasal video sex si ariel dengan Luna maya , cut tary.. n aku dengar2 ader gak yang gosip.. Ariel ader rakaman video lucah dengan lebih kurang 32 lagi orang artis... perhhhhhhhhhhhhhhhhhh menyirap mak dengar nyah!! Maken robek la hati aku nie hah!! 

      sob... Sob.....
      Sebonarnye aku minat tahap gaban dengan si Ariel nie... sumpah!! errrrrrrrr
      dari zaman sekolah aG aku dok berangan nak jadik awek Ariel peterpan...
      kehkeh keh... (suker ati aku la weyyhh nak perasan)

      erm berbalik pasal si Ariel nie... 
      pada pendapat aku la... tak patot dia kene blame sampai camni..
      yerla... disebabkan Status dier artis...
      Kecoh saTu dunia... 
      padahal ramai lagi mahluk bumi nie yang seratos kali dasat ...
      citer skandel sex dier....


      sian la gak aKu tengox dier... n Lau dier mendengar...
      aku nak nasihat kan supaya...


      .
      .
      .
      KAWEN JER LA ARIEL... 
      Itu Lebih Baik Kok!!   Ngak Perlu disorok2 kan lagi sih!!     Setel!!


      Tol ak??  errr pedih aty aku Ungkap sumer nie..
      (weyhhhhh.............huhu oMie , Oyien Melawak jer ) yerlah kan....
      buley dikaterkan... sumer artis yang aku minat sumer nyer wat aku tensen...
      antaranyer... 

      1. NOH hujan (muke sepesen jer ngan Ariel kan) , 
      2. AKim, 
      3. charlie st12 (wekekeh)
      4. Farid Kamil
       

      Now .................. aku macam malas nak cakap dah... hati dalam ader panas...sudah!!    so jom layan.... beberaper gaMbar macHo ariel..!!


      COP COP ...OIt nie ... pehal lak aku letak gambar seksi meksi nie weyh...kehkeh... terpengaruh sat ngan Topik aku... 

      teringat... tadi baru aku dok melantak 2 lolipop... 
      kita serupaaaaaaaaa...

      Credit to Mr Google Ensem!!
      n last but not least...

      .
      .
      .
      .
      .
      .


       meyh la kiter doakan kes Ariel nie cepat selesai dan...
      aKu dengan tabah jugak nak doakan dowang nie kawen!!
      jangan putus camtuh jer...


      k... da.... 

       

      ~MIZZ AREN~

      SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐