Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

30 Julai 2010

ˇi misz u bl0gˇ

Slm petang..



Rindunya kat bl0g.. 
Xada masa nk berbl0gging mcm biasa. 
Sdy sgt2 ati aku nie. 
Yelah,biase dpt meng'update ape yg pat0t. 
Tp bulan ni. Xdpt pun nk bmanje2 dgn bl0g, xdpt nk bg0sip. 
Huhu. I mizz everythng that I need to leave f0r awhile..........................

Antaranya:-

1. windu kat bl0g.
2. Windu pada kawan2 tersinta.
3. Windu pada Lulu dan sumer2 teddy bear yang enak dipeLokk...
4. Windu kat kerja2 di opiz my ex-bosh...
5. Windu la pada sumer2 yang mang patot aku windu..  (keh.. keh..)
6. Windu Omie...

ermmm.... nie aku meminjam lappy adeq aku.... Ijat...
seb la ader gak peluang tok aku meng'updated.. Post aku kali nie...
FINALLy...

Now aku da start keje kat resort, sama2 dengan Abah aKu keje...
Best sangat... mang la agak penat... tapi aku appy sangat..
mang sangat appy , aku tenang keje sini...
lagi pown dekat dengan my LoveLy family....
adeq2... abah ibu... dekat depan mata.......
dowang ley take care kat aku kan kan kan  :P
heheee....
suker aty aku la nak jadik dak kecik... kowang ape kesah... weyhhh!!! jeles la tuh ..
heheheee...... time skarang la nak bermanje huhuhuhu.... biler lagii kan....
ti aku da kawen.... da ada keluarga... tak merasa la nak merasa mak bapak 
tanggung idop weyhhhkkk!!!
kehkehkehkkk.... mula da aku nyer meraban!!
k la... aku nak sambung mengadap keje yang tak baper nak ader tuh....
aku skarang kene belajar banyak mende baru...

dan hilangkan sumer negatif mind set aku , ketika aku keje kat tempat lama...
ape yang ader dalam pale....
cume MUET!!
tu je yang merisaukan aku... lebey dari tuh... xader ape pown...

k.la... Papaizzz sume...

Moga esok lebih baik dari hari ni dan semalam....

full of love

♡ ~MIZZ AREN™~ ♡

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐