Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

02 Julai 2010

✿.:。DetiK nya sudahTibe.:。✿

p/s - gamba lam post ni terpaksa dibuang @ diolah.. kerana... hamba sudah menukar imej.. :)~
jgn maraa aa

Salam Di Malam Hari.... 

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Everyone%20Else/images-4/clock.jpg
Mizz naK say GudBye Pada 'Kerjaya' Mizz Yg current nie... 
Tarikh 2hb.July.2010, hari last aku keje.. sebagai Kerani cUm sales Marketing exec..
di Syarikat CleaNing di Bandar Baru Ampang.... errrrrrrrrrrrr, Actually aku bukan jer wat keje-keje yang patot di wat.. Tapi sekali dengan keje2 orang2 sekeliling... tuh yang wat aty ni panaz jer....

Ader sesetengah Orang taK kesah if diperlakukan macam tu... 
aku pun lau Orang atasan bek hati, tak banyak songeh... dan tak carik pasal..
Tak la aku saket atY weyhh...
Nie 24/7 dok meng'GONg GONG kat tinge aKu... Bengkak la babe aty..
macam2 aG la... Nie Hah aKu list kan:-
  1. Cakap aKu ni lembab
  2. SelalU rejek keje aKu  ( sekali layan arr... kalau 6 bUlan?)
  3. Hobi dier Hantar Memo, cawan tak cuci pon nak dibagi 'Sijil Penghargaan Tuh'..
  4. Suker Soh akU wat keje Orang lain.. Then Incharge yang patot wat keje tuh.. SOdap jer Nyuruh2 aku wat tuh, wat Nie... Ingat aku kerani dier??
Erm... tu jerla... Nak aKu list kan sumer... SetahUn Pon taK habes aKu nak citer...
ngehhhhh....... 


Bukan La tak sedey... aku rase agak terkilan la... nak pg dari syarikat nie... tapi ini jer jalan terbaik wat aKu yang aku nampak... so for the Loser yang suker Nyusahkan aKu.... GudLuck la... After Dis ko akan Rase nyesal..wat aKu saket jiwe Lol!!

Mang Cepat Masa berlalu.... 
macam tak cayer... sok hari last..
xtau nak appy ke sedey...
nak kater appy... ader la gak sedey...
Nak kater sedey... weyyhhhh aku appy lorh!!

Nie 85% aKu da ngemas Barang... SOk malam da nak cHow...
so pada Kerjaya... GudbYe.. Pada Penkid kat Uma akU tuh...
gud Gud, eh silap... aKu blah dulu la weyh.. ko pun suker
carik pasal.. BlaH la ko... errrr......


NOW mizz NK TITO .. Tapi.. SebeLom tu.... Macam Biase..
Nie tadi tyme buhsan aKu ader la sNap2 gambar ngan mal. Bersempena dengan Bunga Layu yang da belambak kat Opiz tu...  

so, secara kebiasaan nyer.... meyh la Layan Gambar aKu yaNg suweet tak sour nieH!!
itu dia.. si GediwK suda mai....... 2 ekor gediks.. 
yang tak peduli ape erti resign di syarikat ini.. sebab musabab nyer.. kami rase apy dan maken la bersemangat untuk memulakan hidop baru... weee~~ 
promote Bunga meyh...  waaa santeq kan... dari merah jadi purple.... Bos ko kan romantik aMoi.. every week beli Bunga Tuk Bos besar (bini dia daa) 
pose Manjer ala Maknyah Gatal... wakakaa~~ sayang ko amOi!! kiter la maknyah paling cUn abad Ini... sayang ko nyah!!

 
Goodbye Firmikal..
Jom amoi blah!!
heheee... da.....

 
Let the time blend all the memory behind.. so we can let our foot to step forward for the new stories.... BY aren
http://www.clker.com/cliparts/b/0/0/c/1194984792773438825h_foot_print_jean_victor_.svg.med.png
~MIZZ AREN™~

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐