Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

17 Julai 2010

aku & Tudung..


Salam petang hari....
 *p/s- Harap maklum, post aku kali nie.. sumer pasal aku jer....
       gambar sume muker aku... so pada sesaper yang agakzz buhsan nengok  
aku...
bek toksah diteruskan melihat dan membaca.. takot termuntah lakss heheheee....



Saper kater Cik aren nie tak pandai pakai tudung??
tipu la babe... aku Pon sekolah gak dulu...
zaman sekolah lagi da kene pakai tudung....
masuk Unitar tahun 2006-2008 aku pakai tudung gak...
cuma seru nak kekal pakai tudung belom sampai ag...
ramai gak yang bising kat aku...
tapi maaf la...
saya mang degil dan kepala batu...
hahahaaa........ Insya'ALLAH...
aku akan kekal memakai Tudung biler aku betul2 bersedia...
pada yang memahami 'terima kasih', pada yang nak judge lebey2...
thats not my right to stop You guys... terpulang...

Okies... Now aku nak Buktikan kat kowang...
cik aren yang agak sengal ini...
cute dan nampak ayu biler bertudung {kahkah aku puji diri sendiri ke?}
hahahaaa tu sumer ader la satu tektik nak nipu kowang...
yang sebenarnyer aku nie...
tak la sesuweet mane...
kehkeh......

aku lau time belajar dulu....(unitar)
mane sempat aku balon...
maksud aku... tudung atau selendang...
cume generasi pakai tudung lakra...(betui ke?)
jer tak sempat aku nak rasmikan...
hahahaaa... aku tak sempat nak try pakai tudung tuh...
sebab aku decide nak free hair jer...

takper... ti lau aku sempat mencopek... tudung mak ke...
atau sesaper yang yang ader tudung tuh.........
aku akan post kan guper aku  memakai tudung sarung yang popiler skunk nie...

k... meyh la tengok guper aku yang ayu nie...
hahahahaaaa....
jom jom jom    meyhh...






kehkeh... sejok perot mak aku ngandung kan aku lau tengokss anak dier...
yang terkejal nie... jadi sesuci wajah... hahahaaa...
Insya'ALLAH.... satu hari nanti.... aKu akan berubah!! amin... 

Hah tol tak aku cakap aku cumel...
wakakaaa....

K daa kawan2....

just nak bagi tau...
post pasal aku dan Besties,...
Ti ader peluang aKu wat k...
sayang sumer, salam....





♡ ~MIZZ AREN™~ ♡
SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐