Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

17 Julai 2010

AKu & Teddy Bear


Salam petang hari....

 *p/s- Harap maklum, post aku kali nie.. sumer pasal aku jer....
          gambar sume muker aku... so pada sesaper yang agakzz buhsan nengok aku...
         bek toksah diteruskan melihat dan membaca.. takot termuntah lakss heheheee....


Lau nak tau mizz aren yang bermuka agak cute tapi perangai ganas nie..
hati dier agak lembot dan sangat la menyukai teddy bear...
aku powns tak tau pehal yang aku minat sangat dengan teddy Bear tuh....
dari kecikss., sampai la skarang taHun 2010... disaat usia aku menjangkau 22 taun...
aku tetap suker teddy bear.....

N aku ingat ag... Masa aku kecik...
Aku banyak sangat teddy bear...
macam2 bentuk...
eee suke sangat tengokss... ader gak gambar2 lama yang aku tengok..
aku bergambar ngan teddy bear...

tengok nie...
kehkeh... lawakss... nie gambar taun biler Pown aku tak tau...
cumel tak teddy aku??

ni lak


Tu masa kecik ...
Now Pun aku still suker giler ngan teddy bear...
sumer orang bagi... tuh pown aku yang pakse... wakakaaa..
jahat tak aku nie.... tak kesah lah... janji aku puas aty...



mr teddy nie.... Mr kenangan 1 bagi taun 2005,
aku mang la sayang giler kat teddy...
tapi ader manusia bangsatttsss... yang bernama bekas housemate..
da menculik teddy...
dan sampai skarang aku tak dapat nak jejak Mr teddy...
mintak maap la Mr kenangan 1, sebab tak jaga teddy bek bek...
lep U teddy... miss u so muchh


Cici nie.... Mr kenangan 2 yang bagi taun 2006...
walaupun cici nie kecik... n now kaler dier pon agakss la lusuh..
tapi aku sayng sangat kat cici.. sebab cici cute...
bukan sebab tuan dia okies...
Now cici ader kat uma melaka dengan kawan2 dier termasok Mr bob


En Bob nie aLong bagi ...
bersempena dengan Birthday aku yang ke-19....
thank You along.... bagi Bob yang ensom... tapi now bob kesowangan kat uma
melaka... dalam plastik aku bungkuskan... xmoe kasi berhabok...
lagipon aku jarang balik melaka, tak dapat nak pelok2 bob...


Mr Chubby nie mak yang bagi...
agak berat dan tak ley nak manjer2... sebab dier tak lembot sangat...
so aku duduk kan jer dier...
antara patong aku yang terbesar....



Lulu nie... Omie yang bagi... tak ader sambutan ape2...
tapi omie bagi sebab aku asek mintak jer kot...
lulu always ngan aku dimana sajer aku berada,
aku sayang kan lulu sebab aku sayang kan tuan nyer juga....

Actually banyak ag...
dan aku tak luper gak...
kawan BoB.. Patrick...
yang cik QIELA sayang bagi masa birthday aku yang ke-20..
sangat2 bermakna dan tq qiela da bagi bob kawan....

hah tu la susah nyer biler orang da suker sangat kat teddy bear nie...
pasnie aku mak letak nama ape plak eyh if ader teddy bear baru ...
heheheee..... k daaaaaaaaa....








~MIZZ AREN™~

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐