Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

07 Jun 2010

•ิ.• MuET?? •ิ.•

View ImageSalam Pagi Dari Cik Aren...

Hari nie aku amek annual leave yg pertama dari Company yang aKu keje...
[alang2 nak benti keh keh keh] ...
sumenyer untuk MUET...hah! ape nak kater dulu Time wat Diploma kat
Unitar... xadeer oFFer muet... n Now aKu mengalami masalah...
xboley nak apply degree coz xada muet...
ERRrrr mang bengang sangat n aku berazam untuk wat jugak muet!!
sekurang2nyer aku mencuba kan??


  n Hari nie destinasi aku adalah Jabatan pelajaran Wilayah Putrajaya..
dengan Misi menghantar dokumen yang diperlukan untuk pemprosesan,
mendaftar Menduduki Ujian Muet untuk Bulan Oktober nanti...
waH... tak sabar la jugak aKu gase.. Now Hati Pun agak Bunge2..
taPi lawak gak la... aKu n aLOng macam nak Giler..
mencarik setem...sampai ke alamanda.. hahaaa.... sian AlOng...
berPusing satu dunia mencarik setem jerk..
its Okey la... janji sumer da settle... lega gak... sekarang tGu slip exam di hantar ke uma jer...
harap2 aKu dapat wat yang terbaik lah....
taKot gaK gase kan... n ader gak rase tak yakin... BOLey ke aKu ??
nak compete ngan bebudak stPm nanti??
 yerla dowang musti Power Rangers speaking nanti... taKot aKu jer yang tergagap2....  
taPi its Okey...  aKu akan cube wat yang terbaik... 
saTu jer harapan... Moga semua berjalan dengan baiK...
cume satu je la...
Now aKu nak kene Fikirkan... cane aKu nka study tentang Muet nanti..
Takot Nyer..............adeii..  ^︵^

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐