Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

04 Jun 2010

~Masa Makin sinGkaT~

Salam..
hye sUmer... skaraNg da tengah petang.. jam dinding menunjukkan..
Pukul 5:43 petang , dan Lokasi aku... biasela...
lau da Hari kames waktu bekerja...
of cOurse la kat opiz tersayang nie..

OPIZ TERSAyang??

tak la ma da nak stat, statement macam Ni kan.. Huhu...
aKu da wat keputusan nak ResigN dari current company
yang aKu keje skarang...
hamPir 7 bulan dan akan menjangkau 8 Bulan waktu aKu
berkhidmat untuk company nie...
banyak aku belajar...
bukan wOrKing experiences...
But Human behaviour... {..wakakaaa}

aNyway...
ape yang aku ley cakap just satu jer...
Not everyBody perfect...
same like me...
akU punya satu kesabaran..
yang da agak tercabar...
sebelom aKu meleTop...
bek aKu amek alternative terbaik...
mungkin journey aKu taK tepaT..
taPi tak mungkin berakhir setakat ni...
insya'ALLAH... doakan akU teman2...


SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐