Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

25 Jun 2010

..Kalu Aku NERD versi ROSALINDA....

p/s - gamba lam post ni terpaksa dibuang @ diolah.. kerana... hamba sudah menukar imej.. :)~
jgn maraa aa Salam TengaH pagi buta..
http://www.creatorz.jp/freak/1168968424_611_detail_C005955_071253.jpg
Da baper ari akU dok meng' ADD dan Dengan pantas nyer meng'REMOVE.. widget untuk Baby Blog Aku nie hah...
n Now.. Biler tengok dan jenguk2 kat page akU... ada lah satu dua 'NOKTAH'...yang aku tambah!!
kehkehh... sampaH tol!! buhsan....
oleh dek Kerana BUHSAN yang teramat..aKu pun wat la sesi PhotoperasaansanteqSHoot
bertemakan "NERD of the day versi ROSALINDA"
hahahaaa... Ni la namanya Kebuhsanan tahap supersaya....
cUbe kowang bayang kan...

 NERD + ROSALINDA....

http://images.halloweenexpress.com/sources/com/halloweenexpress/images/imagecache/525-768-Nerd.jpg

http://www.thalia.com/tv/html/rosalinda02-r.jpg












mang la sumel... aku sebenanye suke tengok dak2 zaman sekarang nie .. bergaye ngan Glasses doewang yang Gojes2 tuh... aku nak pakai malu... masa beli tu hari pun mak aku da bantai gelak kan aku.. wewwhhh
......................................
heheheee....
n Now giliran kowang lak untuk gelakkan aku... gelak 2 harkat je... sape gelak 2 rakaat... aku Dush dush pale die... hahahaaa.. gurau jer .. suker ati la nak gelak ke ape ke... aku kesah plak?? weeewwwhh~~
jom Layan GambaR perasan aKu Nie...
Amoi... Ko jangan gelak!!

haish.... banyak lagi sebenanya.. maken aku belek.. maken nak pecah pewot aku menggelakkan diri sendiri.. wee!! pas ni aku nak wat photoperasansanteqshoot  Versi HALIMAH JONGGANg yang da pakai braces gigi tuh.. hehee..melawak jer.. k la babe.. aku nak tito... 
so gudnite... sayang aku pun mesti da lama lena tue... k papaiizzz...

p/s -SaYangi dan Hargai lah setiap kelebihan dan kekurangan diri kite..
Biarkan setiap kekurangan menjadi kelebihan yang pasti akan 
membuka mata orang lain satu hari nanti..
~MIZZ AREN™~  


SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐