Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

20 Jun 2010

DI taG dari Ruang bicara untUk berdomba... Thankzz ca sayang...

Hari lahir anda bila ?
Bulan SebeLum Disember dan Selepas October..
Tahun 1988, pada 6Hb. 

 

Tahun ni hari apa birthday anda?
Hari Sabtu... wa wah.. waH... Besh2..


Zodiak anda ?
Go to fullsize image




 
Sila copy n paste http://www.tentangcinta.com/artikel-cinta/rahsia-bulan-kelahiran/ dan cari bulan kelahiran anda dan publish kan .
Huhu.... macam2 la... karate tengKok kang!!

NOVEMBER
  • Banyak idea dalam perkara.
  • Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
  • Berfikiran kehadapan.
  • Berfikiran unik dan bijak.
  • Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.
  • Pemikiran yang tajam.
  • Daya firasat yang sangat halus dan tinggi.
  • Sesuai jadi seorang doktor.
  • Cermat dan teliti.
  • Personaliti yang dinamik.
  • Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.
  • Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.
  • Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.
  • Terlalu degil dan keras hati.
  • Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.
  • Tak suka marah kecuali digugat.
  • Mudah ambil berat terhadap orang lain.
  • Pandai muhasabah diri.
  • Cara berfikir yang lain dari orang lain.
  • Otak yang sangat tajam.
  • Pandai mendorong diri sendiri.
  • Tidak hargai pujian.
  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  • Cuba sampai berjaya.
  • Badan yang sasa.
  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.
  • Suka duduk di rumah.
  • Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.
  • Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.
  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
  • Bercita-cita tinggi.
  • Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah
 
Apa pendapat anda tentang huraian bulan kelahiran anda ?
  • Erm... sesuai jadi Doktor tu macam pelik sikit... 
  • KuraNG bercakap?? hahahaaa salah tu 
 *Kebanyakan huraian mang sama... cayalaH!!! 


Empat huraian yang ada pada diri anda ?
  • Terlalu degil dan keras hati. 
  • Badan yang sasa.
  • Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.
  • Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.
*meh aKu Plus satu!!
  • Suka duduk di rumah.
*weee~~~
 


Tiga huraian yang orang lain pernah kata pada anda ?
  • Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.
  •  Banyak idea dalam perkara. 
  • Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.
*erm.... orang tak semestinya betUl.... menilai kita kan.... 


Ada apa apa komen ?
Erm.... macam tak ada.... its okey la... banyak gak huraian bulan kelahiran tu yang sama ngan diri aKu... 


Pernah dapat hadiah birthday ? Simpan lagi hadiah hadiah yang orang bagi ?
Of Course la Yunx.. aKu nie mang suker tuntut hadiaH birthday dari orang... heeeeehheee... taPi sebenarnyer aku gurau jer lau mintak... serkap jarang owang panggil, ader rezeki... dapat!! kan kan??


Apa 3 hadiah yang masih simpan and siapa yang bagi ?
antara hadiaH yang aKu penah dapat:-
  1. teddy bear - erm aku still simpan. yg mak bagi, along bagi, Omie(sYg),ermm yang azalia(bekas bestiee) bagi pun aku still simpan ag...
  2. mp4 - aLong ku yg bagi.. tapi da wosak!!! :(
  3. blouse - bestiees ku bagi... time kasih Ogy sayang.. 
*erm.... terima kasih pada sumer yang sudi bagi hadiah kat cik aren yang mengader2 nie.... sayang kamoe.... UMMmmuuuahhhh!!



Apa kenangan yang tidak boleh lupa masa birthday ?
hahaa..... aKu nie anak manjer... dulu masa kecik... dalam umo 7 - 12 tahun... tiap2 tahun...
musti sambot birthday.... Mak mesti wat makan2... tapi kami sekeluarga jer la.... wakakaaa... sedey nyer biler ingat .... abah pun tak penah luper.... Belikan kek... walaupun mak ngan aBah da lama bercerai... taPi dowang tak penah Luper Birthday aKu... sayang mak aBah sangat... adess... tacin la plak.!! wee~~~ ni hah ader gambar time aKu kecik... lawak2 




  


Teringin nak hadiah apa ?
Teringin Nak
Go to fullsize image 
wee~~ melampau tak??
hahahaaa sebenarnya banyak yang kepinginnn nieeehh!!!


Apa reaksi anda bila orang memberikan kejutan hadiah yang anda inginkan sempena your birthday ?
mesti terkejOt beroxx... waaa... bahagia hati kalau dapat kamera digital ...!!


Tag kan kpd sepuluh link yang anda mahu ? 
alahai malas nyer.....!!! erm... tak tawu nak taG kat saper...
wee~~~ sesaper nak amek ... amek je la k!!
sayang sumer......

* thaNkzz caaa fun giler... wat mende nieh!!

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐