Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

30 Jun 2010

aKu taU aKu TabaH....!! (JOURney Of Life)

SALAM PAGI...........
Life is a Highway... by justpedalhard.

 Hari nie.. maken Kurang satu lagi 'detik'.... menuju hari akhir aku di syarikat nie... Dan ape yang aKu rase.. adalah KETENANgan dan Kepuasan.. Terlalu jauh lagi pejalanan Untuk aku titi... setakat Ujian sekecik nie.. tak mungkin aku akan patah semangat.. Tapi maken aKu bersemangat adalah...

nape aKu decide Untuk resign?
  aku nak stat reason wHy aKu perGi membawak aTy yang Happy :)
Aku nak memulakan journey baru, dah buhsan dengan rutin biase.
aku nak rest kan otak, pas hampir 8 bulan kene trick macam askar kat company nieh..
aku nak buktikan pada orang2 yang HentaM aku , bahawasanya Cik GOjes xkan penah   
  menyerah pada Loser2 yang cube menjatuh kan nyer..
Sajer nak bagi peluang pada orang lain, merasa berada di tempat ku.. wee~~

  Ape plan aku pas nie?
 aku Nak Plan, Ape nak wat pasni!! Jom Layan~~~
 
 KAweN??
erm... tak tak.. xderr Modal... weee~~ 
omie i love u..!! 


JAdi Cikgu??
OOpss terleBey suda!! cIkgu la sangat... 
salaH salah
Next!!
Kene ader Kelayakan baru leY jadi cikgu!!


 
PenYaNYi??
Wakaka, Pale HotaK nak jadik
penyanyi.... XBoley xBoley!!
Mawi Pun OUT, MIZZ aRen OUTside terUS..!!


 
Masuk Contest "sO u Think 
U can DANCE"??                  
KAHKAH!!! next!!



  

TukaNg jaHIt??
Berangan la ko mizz!!
hang mana tau menjahit?




MasOk kelas Kick Boxing??  
eRmmm Cadangan Yang baIk...
Tapi aKu nak wat ape..blajar
Kick Boxing lak??


 

PeMain Biola??                  
TAK taK!!





Penjaga Anjing??                  
Oii!! Haram La!!
TaK Buley..
Tak Buley






Penari belle??                  
NO!





 Okey okeY.. meYh kiter Serius K!!

  • haha, sebenarnyer pasni aku akan cari keje sementara..keje ngan abah kat pahang... sebagai...............................
.
.
.
.
.
.
.
.jeng.................jeng...............jeng..................


.
.
.
.
.

RECEPTioniST Cute..
kat BAlok seaView Resort


JemPot datang raMai2 yer....




dah... dah cik aren... ko jangan nak mengaRot karot mencarot... sumer ko la... hahahaaa... aku sebenarnyer terase sangat la sengal sekarang nie...
hope aku dapat cari keje yang lebih better ... dapat government lagi bagus..
amin... amin... amin.... 

Moga aku tabah menjalani hidop yang maken mencabar... lengkap dengan ujian dari ALLAH s.w.t. Moga hari esok dan seterusnya.. lebih baik dari hari nie dan semalam... 


okey la... mizz nak mintak diri dulu dan nak memulangkan Broadband amoi..
sian dier... dok bagi aku conquer broadband dier.. ThanK SYAhidatul aKmal.. love You!!


Okies Daaaaaaaaaaaaaaaaa.................


~MIZZ AREN™~

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐