Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

25 Jun 2010

20 SoaLan Mizz Da jawaB

aku sekarang da mula banyak minat .. Blog walking seberapa banyak Blog yang ader.. n usha2 blog dowang yang cantik tu... blaja banyak tutorial.. n lastly menCOPEK ape yang patot..,OIT xder la sampai COPY n PASTE Post Orang.. just soalan2 tag yang aku tengok gamai Blogger giler2 wat tuh.. aKu Pun naK gak.. wee~~Cakap pasal Copy n Paste nie.. ader la skali aKu jenjalan kat Blog owang... then terjumper post yang same.. penah aKu bace.. erm.. ape da.. XDER idea Sendiri ke~
errr... Okies Now aKu nak Start JawaB sokLan CEPUMAS nie!!
Hye... Nama Mizz , NURFAZREEN 
....................................................................................
3 nama samar
  • Aren (family dan kwn2 rapat)
  • fazreen (kwn2 baru kenal)
  • Misz aren (Blogger)
....................................................................................

5 tarikh paling penting
  • 06Hb/16Hb November.(birthday mizz & Abah )
  • 2Hb/5Hb/10HB March (maK,Abg2 Ku dan Adik lelaki ku) 
  • 17Hb.February (Hubby Mizz)
  •  10Hb.November (Anniversary Mizz & Omie)
....................................................................................
5 perkara yg anda wat semalam(24Hb.June.2010)
  • Kerja
  • Update blog dengan post 'kalau aku nerd.....'
  • makan roti dengan telur
  •  tengox tv, citer org minyak then tertido sejam.. kol 11 mlm bangun..
  • tido dengan nyenyak nyer.....
....................................................................................
5 perkara yg wat anda gmbira
  • Spent Time dengan FAMILY.
  • Spent Time dengan Omie my sayang.
  • BerBlogging, Ngadap internet yg Xpenah wat mizz Bosan.
  • Dapat shopping tanpa Pk Duit tu akan Habes...
  • Biler pk... tentang kejayaan dalam Hidop aKu..waaaa :)
....................................................................................
5 hobi anda
  • Berkaraoke
  • Surf internet, download mauLoood,kehkeh....
  • edit gaMbar Gune picnik & photoscape.
  • Bergambar... dimana Jua akU berada
  • tenGok Youtube... TUTorial solekan.. tp aKu tetap tak pandai gak bersolek... kehkeh...
....................................................................................
5 tmpat prcutian anda
  •  Nak bercuti kat pantai.
  • Nak pegi keliling Malaysia.
  • Nak Pegi Kampung yang ada padi menhijau dan tenang..
  • Nak pegi Eiffel Tower
  • Nak Pegi men saLji...
.
....................................................................................
5 sebabs jwb ini taG
  •  Sebab aKu suker menjawab soalan.
  • Tag Nie nampak menarik...
  • Nak wat pos baru malas... so wat tag pun Ok gak..
  • Sajer Nak Share serba seDikit sal diri mizz xGojes nie...
  • xtau la ape lagi sebab Nyer... weeewhhh~~
....................................................................................
7 things bout u
  •  Muke LemBut , taPi perangai Ya AMPun!!
  • Nampak cam Garang.. Tapi Alahai!!
  • SUker merajuk. dan marah2... ye ker? most of the time nak menang jer..
  • Suker teNgok citer Melayu yang kelakar.. (VCD/DVD) Berulang2 kali..
  • Berbadan Gempal,Montel,Dan Muncheet(hahaa tiru Amoi)
  • Suker menyanyi, KaraOke!!
  • Nampak Friendly dan gile2.. tapi aKu nie peMalu la weyh!!
....................................................................................

ini taG paling.paling.paling..!!
  • Fun.... sebab aku menulis tentang diri sendiri kan...
....................................................................................
owg yg plg sygs.??
  • Mak , Abah , Keluarga.. Omie.. Besties .. 
kamu semua Terindah!!
....................................................................................
mende yg plg ske wat.??
  • Sufr Internet... xpenah Buhsan...
....................................................................................
mende yg wat anda plg bossan.??
  • Dengar Orang membebel dan MENunggu!! hate it!!
....................................................................................
if g KFC or MC'D mende pe yg plg ske mkn & sbab.??
 

    • KFC  - mizz paling suker Kentang putar!! addict giler dari kecik... sebab nye.. SEDAP & LAZAT dimakan la...
    • Lau MC'D - Mizz suker Mc Chicken Spicy... Walaweeyh... Nyum nyuMM.. sebab Pedas dan lazat berKrim disukai oleh Mizz Aren...
    ....................................................................................
    5 Ape Perkara Yang di Impikan Dalam Hidop
    • Nak Ada kerja yang baik... dan ekonomi hidup yang agak stabil..
    • Nak Berjaya dalam pelajaran..
    • Nak Kawen dan ada Keluarga sendiri dengan Omie.
    • Harap dapat jadi manusia yang Berjaya dunia akhirat.
    • Dapat bahagiakan semua Org disisi...
    ....................................................................................
    .
    Bagi 1 teke.teki & jwpan sEkali.. pastuh mst lucu or msteri..
    Ada Empat Basikal Park tePi jalan... saTu basikal kene Curik..
    taPi Owner tu taK kisah.. Kenape?
    JawapanENTAH?? erm tu yg Misteri Tuh!! wakakaaa
    ....................................................................................
    -MIZZ AREN SIAP MENG'Answer.-

    n siape yg sangat BERTUAH pada harini ialah..
    calon2 nyer adelaahhhh..
    ~MIZZ AREN~

    SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐