Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

03 Mei 2010

HaRi Sangat MenyaKitkan Hati D' Opiz

ermm....  
bukan la aku nak menGomel tak tenTu hala...
tapi apa yang menjadi masalah nyer skarang...
everYthing yang jadi semua tak adil dan 
macaM BuLl***t, aRghhhh (hahhh ni tahap gaban nyer marah)..

http://www.glasbergen.com/images/nasa.gif
aKu Pun manUsia Biasa,
Bukan sempurna..
taPi aku bukan Budak2 ,
yang senang2 orang nak pijak2,
aKu sedey...
Now superior aku Pun,
da berUbah..
selalu jer nak memarah......
selalu jer nak carik pasal dengan aku...
arggghhhh.......
sampaikan aku pun jadik berubah...
aku tak lagi sayang kan kerjaya aku...
aku tak lagi takut kehilangan kerja...
sama macam AREN yang dulu... 
aku tak taKut dengan herdikan orang...
stakat nak carik pasal dengan aku ... 
'blah la wei!!!'
aku Pun tak balau la nak stay forever kat sini!!
(eee... macam histeria plak aku gase)
sooooooo moral of the stOry,
aKu patot lebih bersabar kan....
kene Kuat kan semangat...
aku Kene Kurangkan melawan bos...
hahahahaaa...
kadang2 aku pun pelik dengan diri sendiri...
skarang maken menjadik2 Pulak kuwat melawan...
k... Now i feel more better...
thankzz bLog ku sayang....
misz aRen




 

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐