Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

10 Mei 2010

...COuPle is Not DoubLe TriPle Or sIngle... But You & me wiThOut Him or her ....

.... now Jam haNdphone aKu tunjuK  
         2:44 a.m
    and the Best Part is aKu taK titoe lagi...
    naPe?
   coZ aKu xdapat nak lelap mata...
  memacam dalam pale aKu nie....
   erm.... 
   rini ader siKit masalah Kowt ngan dia...
   susah la kan ...
   biler kiter bercakap soal HATi dan PeraSAan nie
   Padahal da nak masuk 3 tahUn bersama..
    tapi still tak boleY nak 
memahaMi...

tapi....
ape yang aku pasti sangat dalam hati nie....
aku sayang kan dia..
sebab hanya dia yang tau... 
macam mana nak sayang kan aku...
dan aku selesa bersama dier...
walau pun kekadang ley dikatekan ...
we're Love Like Lol!! 
huh...... bercinta taPi entah lah.....
rOck Sgt Kowt...............


SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐