Aku(♥)Bukan Cinderela

Foto saya
seorang anak gadis kepada Mak Jah dan Pak Sarip , yang kini berubah menjadi seorang wanita dan isteri kepada lelaki yang dicintai nya En Ard... Insya'Allah.. jika rezeki Allah s.w.t beri... bakal menjadi ibu kepada sepasukan ahli pemain guli kampung.. hehe.~

Blogger (♥) Tegar

12 Mei 2010

RutiN Harian Ku Hari Nie

salam......
ari nie macam biaselah.............. melalui hari aku ... kat Opiz...
dengan KEBOSANAN... tahap SuperSAYA ....
macam nak giler.... buhsan BUHsan Buhsan...

Workshop by gcbb.
k i s a H    a r i   n i e    b e r m u l  a.................



bangun pagi.... terpisat2... pastu kelam kabOot pegi    mandi...yang best  nyer.... bukak2 mater... tengok akmal sayunk aku tu da siap pakai  baju kurung pink dier....  ◕‿ 
lariiiiiiiii..... da lambat nak masOok opiz..... Tidakkkk!!     
[padahal aku ngan mal mang da jadik rutin masook opiz lambat...] 
aku da start terpisat2 balik... adei ngantook nyer bijik mater aku....urm... bukak sat Blog la.. facebOok skali... adoyai.... buhsan ♪♥♫◦°° 
erm saket pewOt... pi berak jap ar........ hahahahahaaaa preeeeeeeet 
Hah... Bersedia UNtuk Pegi LUNch ngan mal, kak Peyos n syamil.... makan aper yer..... last2 aKu deside nak makan nasi  ngan ikan keli sambal ngan saYor sikit.... NYum  nyum... 
Pergi Bsn, baNk in duit, wat SIJIL sIMpaNan PreMium Bos.. Pegi Cimb, ANSB Bos.... BUHSAN!! Layan InterNet sat!!  
yeaaHAAA!! Time To go Home.. dengan mal. sePantaS Kilat...meninggalkan Opiz.. pi lintas jalan dan nek bas Untuk balik ke sri Nilam. 
Home Sweet Home....
'saya nak balik BiLik saya!' 
Aku ngan mal Bagus Punyer titoe... sampai tak hingat dunia..bangun2 ley lak aku Gado ngan Ch8.... bengang tol....erm.... sedeyyyyyyyyyyyyyy

......cONcLUsiOn Nyer D' cNi......
aku melalui ari nie dengan penuh tak ader erti... anyway
aku bersyUkur atas segala yang tuhan dah tetapkan...

                   .. MIsz aren ..               



SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐

FACEbooK Punyer Hal!!

◕ ‿◕     hye Blog Ku saYang..     ◕ ‿◕  
View Image

Erm... ari ni,
Ley tahaN sengaL gaK...
aku n cHot ley laK nak lawan 
betekak PasaI FACEbooK...
errrrrrrrrrr
benGang sangat..
nape la nak kene gak gado..
padahal.. ati nie macam nak giler meriNdu dier!?
em.... ciNta sEngaL, Oleh 2 OraNg Yang Agak
""SENgaL Ubi''

Ape Yang aGak BesT ari ni pasal Fb
Aku daPat add kawan2 Zaman sKolah
duLu...                            
Huda, ZimaH, sHima, far, Yan n epah...



SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐

11 Mei 2010

~KIKI™ sayanG.... HIlaNg ...!! Keluar dari sangkaR :(

 
                             pada 11Hb.may.2010                            
Kiki ilang... entah macam mane Kiki Boley terlepas
dari sangkar dia...(bukan di atas)
aku n mal asingkan sangkar coz lala beranak...
orang kate kalau tak asing., 
"bapak hamster akan makan babY hamster.."
taPi tak sangka lak.... kiki da tak ader lagi...


SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐

10 Mei 2010

...COuPle is Not DoubLe TriPle Or sIngle... But You & me wiThOut Him or her ....

.... now Jam haNdphone aKu tunjuK  
         2:44 a.m
    and the Best Part is aKu taK titoe lagi...
    naPe?
   coZ aKu xdapat nak lelap mata...
  memacam dalam pale aKu nie....
   erm.... 
   rini ader siKit masalah Kowt ngan dia...
   susah la kan ...
   biler kiter bercakap soal HATi dan PeraSAan nie
   Padahal da nak masuk 3 tahUn bersama..
    tapi still tak boleY nak 
memahaMi...

tapi....
ape yang aku pasti sangat dalam hati nie....
aku sayang kan dia..
sebab hanya dia yang tau... 
macam mana nak sayang kan aku...
dan aku selesa bersama dier...
walau pun kekadang ley dikatekan ...
we're Love Like Lol!! 
huh...... bercinta taPi entah lah.....
rOck Sgt Kowt...............


SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐

03 Mei 2010

HaRi Sangat MenyaKitkan Hati D' Opiz

ermm....  
bukan la aku nak menGomel tak tenTu hala...
tapi apa yang menjadi masalah nyer skarang...
everYthing yang jadi semua tak adil dan 
macaM BuLl***t, aRghhhh (hahhh ni tahap gaban nyer marah)..

http://www.glasbergen.com/images/nasa.gif

SuKer.....? נαηgαη ℓυρє ƒσℓℓσω n кℓιк 'ℓιкє' ƪ(˘⌣˘)┐